Img blog

Wil je een vriendelijke en gastronomische ervaring beleven? Onze oenologie-avonden zijn de perfecte gelegenheid om nieuwe druivensoorten te ontdekken, uw zintuigen te prikkelen en een uniek moment rond wijn te delen.

Rendez-vous van 19:00 tot 21:00 uur om wijn te ontdekken

Donderdag 30/10: Chardonnay uit de hele wereld - 50€

Ontdek deze karakteristieke druivensoort aan de hand van verschillende terroirs en stijlen.

Donderdag 20/11: Pinot Noir & Cabernet - 50€

Vergelijk twee legendarische druivensoorten en ontdek hun aromatische rijkdom.

Donderdag 18/12: The bubbles - 135€

Een sprankelende ontdekking gevolgd door een gastronomische maaltijd 3-gangenmenu, inclusief drankjes en zorgvuldig geselecteerde combinaties van eten en wijn.

Maandag 23/02: Sauvignon blanc over de hele wereld - 50€

Eén druivensoort, duizend gezichten: ontdek hoe Sauvignon Blanc tot uitdrukking komt in de vier hoeken van de wereld.

Maandag 23/03: Spanje, diversiteit en zonneschijn - 50€

Levendige wijnen met zonnegeuren: dompel jezelf onder in de rijkdom en passie van Spaanse terroirs.

Maandag 20/04: De duizend gezichten van Italië - 50€

Ontdek het mozaïek van smaken en stijlen die de ziel van Italiaanse wijn vormen, van Toscane tot Sicilië.

Maandag 25/05: Inheemse druivensoorten uit Bulgarije en Roemenië - 135€

Ontdek de verborgen schatten van Oost-Europa: onbekende druivensoorten met sterke karakters, gevolgd door een gastronomische maaltijd 3-gangenmenu, inclusief drankjes en zorgvuldig geselecteerde combinaties van eten en wijn.

Fiscaal aftrekbaar voor zelfstandigen

Informatie en reservatie:

Recente berichten

Img blog
October 23, 2025

Luchtballonvlucht

Le 27 septembre, offrez-vous une expérience inoubliable avec un vol en montgolfière au départ de l’hôtel-restaurant CCnomie à Falmignoul, survolez la vallée de Dinant et profitez d’un repas raffiné.

Img blog
October 23, 2025

Workshop voor eetbare planten

„Ontdek de eetbare schatten van de natuur met Cuisine Sauvage! 🌿 Bezoek ons voor een unieke workshop in samenwerking met de non-profit Cuisine Sauvage. Leer hoe je de eetbare wilde planten om ons heen kunt identificeren, oogsten en koken. Een gastronomische, vriendelijke en milieuvriendelijke ervaring, die onze gerechten opnieuw verbindt met de natuur. Kom en maak je smaakpapillen en je nieuwsgierigheid wakker! 🍃